Campina op School

Kinderen werken hard in de klas en zodra ze naar buiten mogen beginnen ze te rennen, te klimmen en te springen. Dat is goed voor hun ontwikkeling. We weten allemaal dat bewegen gezond is. Bij bewegen hoort gezonde voeding en zuivel is daarvan een belangrijk onderdeel. Het Voedingscentrum adviseert dan ook 300-600 ml. melk(produkten) per dag voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Schoolmelk draagt bij aan de energie die uw kind nodig heeft om te leren, te spelen en te sporten. Elke dag in de klas een gekoeld pakje schoolmelk vol calcium, melkeiwitten en vitamines. Dat is goed voor uw kind en gemakkelijk voor u.

Koel en vers
Campina Schoolmelk wordt rechtstreeks op school afgeleverd en gaat direct de koeling in. Elke dag krijgt uw kind een pakje verse* schoolmelk. Op dit pakje staat vrolijke informatie over sport en bewegen, want Campina op School wil dit graag stimuleren. De schoolmelk wordt gezellig samen opgedronken, tijdens de ochtendpauze.

*enige uitzondering hierop is de eerste dag(en) na een korte vakantie, dan leveren wij een lang houdbare variant.

Smaken verschillen
Er zijn twee soorten schoolmelk: halfvolle melk en optimel drink framboos. Wilt uw kind eens een ander smaakje drinken? Dat kan! U kunt 2 x per schooljaar een wijziging doorgeven. Deze gaat dan minimaal drie weken later in, altijd na de levering in de eerste week van de nieuwe maand.   

 

Heeft u al een campina op school abonnement? Klik hier om uw kind aan te melden!